باعث ایجاد کیفیت نهادینه در هنگام توسعه میشود. در بازنگری دوسویه، همکار بازخورد خود را در خصوص کار درجریان هم تیمی دیگرش پیش از عرضه آن ارائه می­دهد. اعضای دو یا چند تیم بر روی همان موضوع  با یکدیگرکار میکنند و کیفیت را ایجاد و حفظ میکنند زیرا این کار دربرگیرنده دانش، دیدگاه و اقدامات موفق چند نفر از اعضاست. این کار همچنین از طریق یادگیری متقابل اعضای تیم از یکدیگر، مهارتهای کلیه اعضای تیم را بعنوان هم تیمی ارتقا می دهد.

 

 تیمها اغلب هر دو روش را بکار میگیرند و برخی از بازنگری تعاملی به طور متناوب بهره میگیرند و سایر تیمها از بازنگری دو سویه برای بازخورد بهره جسته و در زمان رسیدگی به مشکلات چالشی یا اجرای یک فعالیت که نیاز به مهارتهای مختلف دارد از بازنگری تعاملی استفاده می کنند. صرف نظر از روش مورد استفاده، تمامی خروجیها پیش از پذیرش یا عرضه بارها مورد بررسی از منظرهای مختلف قرار می گیرد.

مالکیت جمعی به این معنی است که هر کس میتواند با هدف بهبود کیفیت، در خروجی  تغییر ایجاد کند.این امر وابستگی های درون تیمی را کاهش میدهد و تضمین میکند که عدم حضور  عضوی از تیم باعث توقف پیشرفت نمیگردد. زیرا کار توسط یک تیم یا یک فرد گردانده نمیشود و برای استمرار در کار و توانمند ساختن هر کس جهت فهمیدن و حفظ کیفیت محصول کاری نیاز به استاندارد میباشد. استانداردها علاوه بر این امکان نظارتی را فراهم می کنند که به حصول اطمینان از اینکه یک تغییر محلی ایجاد شده توسط یک فرد عواقب ناخواسته ای در سطح سیستم ایجاد نکند کمک می کند.