با توجه به تحقیق مجله نبض حرفه ای گری، سه عامل باعث شکست پروژه ها می شود که یکی از آنها استخراج ناصحیح نیازمندیها می باشد و متاسفانه نیمی از سازمانها منابع لازم برای انجام این کار دارند. الان زمان خوبی است که بتوان به عنوان متخصص حرفه ای (PBA)، نیاز سازمان خود را پوشش دهید.اگر با ذی نفعان بابت تعریف نیازمندیها ، شکل دهی خروجی های پروژه و حرکت نتایج خروجی های کسب و کار کار می کنید، این کارگاه می تواند برای شما ارزش آفرین باشد.

تحلیل کسب و کار عبارت است از انجام فعالیت های موردنیاز در شناسایی، مدیریت، برنامه ریزی، تحلیل و اعتبارسنجی نیازمندی های یک سازمان و ارائه راه حل مناسب جهت دستیابی سازمان به اهدف تعیین شده. به عبارت ساده تر تحلیل کسب و کار را می‌توان علم تشریح فرآیندها، مکانیزم‌ها، جریان‌های اطلاعاتی، اهداف و استراتژی‌ها در دنیای کسب و کار دانست که می تواند شامل راه حل های مکانیزه و یا غیر مکانیزه باشد. نیازمندی هایی که بر اثر انجام فرآیندهای یک کسب و کار محقق می‌گردند، در این تجزیه و تحلیل مشخص می‌گردند. امروزه تحلیل کسب و کار نقش به سزایی در برنامه‌ریزی استراتژیک، شناخت ریسک‌ها و  تبین روش‌ها و راهکارهای نوین در سازمان ها ایفا می‌کند.

تحلیل کسب و کار عبارت است از انجام فعالیت های موردنیاز در شناسایی، مدیریت، برنامه ریزی، تحلیل و اعتبارسنجی نیازمندی های یک سازمان و ارائه راه حل مناسب جهت دستیابی سازمان به اهدف تعیین شده. کارگاه آنالیز کسب و کار در قالب یک برنامه آموزشی 32 ساعته (4 جلسه 8 ساعته یا 8 جلسه 4 ساعته) طراحی گردیده است. در این دوره آموزشی شرکت‌کنندگان گام به گام با حوزه‌ های دانشی تحلیل کسب و کار آشنا شده و ابزارها و تکنیک ‌های هر فرآیند و حوزه دانشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این دوره کاملاً به صورت کاربردی و کارگاهی برگزار می گردد و در طول برنامه آموزشی از محتوا و مثال هایی استفاده می شود که مخاطبین بتوانند به راحتی آن را در موضوعات دنیای واقعی کسب و کار پیاده سازی نمایند. در طول کارگاه با هدف افزایش اثر بخشی، از نمونه پروژه های واقعی به همراه تمرین های عملی در قالب کارگروهی و کارگاهی استفاده خواهد شد.

کارگاه آموزشی در 24 ساعت سرفصل های ذیل را دربر می گیرد:
- آشنایی با شناسایی مشکلات، فرصتها و ارزیابی وصعیت جاری سازمان
- آشنایی با فعالیتهای پیشنهادی با هدف نیازهای کسب و کار
- آشنایی با روش تهیه مورد کسب و کار (Business Case)
- آشنایی با اهمیت آنالیز کسب و کار
- آشنایی با اجرا یا پالایش آنالیز ذی نفعان
- آشنایی با روش ایجاد برنامه آنالیز کسب و کار
- آشنایی با مفاهیم کلی استخراج و آنالیز کسب و کار
- آشنایی با مفاهیم برنامه ریزی ، آماده سازی برای استخراج و آنالیز کسب و کار
- آشنایی با مفاهیم اجرای فعالیتهای استخراج و آنالیز کسب و کار و مستند سازی خروجی ها
آشنایی با روش های مانیتور، پیگیری و ارزیابی نیازمندی ها

 

علی فروزش، مدرس و مشاور در حوزه مديريت پروژه سازماني مي باشد.او جزء 70 نفر ارزياب و مشاور رسمي مدل OPM3 انجمن مديريت پروژه آمريکا در جهان مي باشد .او بيش از 12 سال سابقه کار در حوزه مديريت پروژه سازماني دارد و بيش از 7 سال است که بطور حرفه اي مشغول آموزش و مشاوره در اين حوزه مي باشد.علي فروزش داراي مدارک حرفه اي از جمله مشاوره و ارزيابي مدل بلوغ مديريت پروژه سازماني (PMI-OPM3cc)،مديريت حرفه اي پورتفوليو (PMI-PfMP)، مديريت پروژه حرفه اي (PMI-PMP)،مديريت پروژه چابک (PMI-ACP)،،مدرک مديريت سبد پروژه(Portfolio Manager) از شرکت IBM،مدرک حرفه اي در تحليل کسب و کار (PMI-PBA) می باشد

مي باشد، او بيش از 20 مقاله در کنفرانس هاي داخلي و خارجي ارائه نموده و تا کنون دو کتاب در حوزه مديريت پروژه سازماني منتشر کرده است.او به عنوان اولين و تنها ايراني موفق به برگزاري وب کنفرانس به زبان فارسي و انگليسي در کميته مديريت پروژه سازماني PMI CoP شده است.از ديگر فعاليتهاي آموزشي و علمي او مي توان به *تربيت بيش از 180 مدير حرفه اي پروژه (PMP) *تربيت بيش از 8 مدير حرفه اي طرح و برنامه (PgMP) *تربيت بيش از 2 مدير حرفه اي پورتفولیو (PfMP) و برگزاري بيش از 200 دوره آموزشي مديريت پروژه سازماني اشاره نمود.